Studentensport Amsterdam

SSA529.jpg

Als Stichting Studentensport Amsterdam (SSA) behartigen wij te belangen van de sportende student in Amsterdam. SSA is tevens het overkoepelende orgaan van alle studentensportverenigingen in Amsterdam. Daarnaast hebben wij nauwe banden met Studentensport Nederland.

Wat doet SSA?
Het bestuur van SSA bestaat uit zes sportgekke studenten die naast hun studie een bijdrage aan de studentensport in Amsterdam willen leveren. Lijkt jou dit ook wat, of wil je een andere bijdrage leveren? Stuur dan gerust een mailtje. Voor alle vragen over studentensport in Amsterdam kun je bij SSA terecht. Wij kunnen je bijvoorbeeld alles vertellen over waar je kunt sporten tegen studententarief en hoe je mee kunt doen aan NSK’s in verschillende takken van sport. Tevens regelen wij de afvaardiging naar grote nationale toernooien zoals de Batavierenrace en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK).

Waarvoor klop je aan bij SSA?
Heb je vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over studentensport in het algemeen, de studentensportverenigingen of het sportaanbod bij het USC of de SVU? SSA organiseert zelf ook evenementen zoals het SSA Futsaltoernooi, de SSA Duursportcompetitie en het SSA sportgala. SSA is er ook om financiële en beleidsmatige ondersteuning aan de bij ons aangesloten studentensportverenigingen te verlenen. Wil je je inschrijven voor de Batavierenrace, deelnemen aan het SSA Futsaltoernooi, de SSA Roetersrun of het GNSK (in 2015 in Amsterdam)? Of wil je zelf een Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) of ander groots evenement organiseren? Laat het ons dan weten!

De sportcentra van het USC (HvA/UvA) en SVU (VU)
SSA heeft nauwe banden met het USC en de SVU. Mocht je suggesties, klachten of opmerkingen hebben over het sportcentrum, dan kun je altijd naar ons toekomen of ons e-mailen.

Ons mailadres is algemeen@studentensportamsterdam.nl en op de website www.studentensportamsterdam.nl is meer info te vinden.