Cursus: Slim & Fit

slimfit2016

De onvergetelijke ervaring van Hanneke Wanders (deelneemster Slim & Fit februari 2016):
"De combinatie van begeleiding door zowel een diëtiste als een sportinstructice was super! Hierdoor is het mij gelukt om op een gezond gewicht te komen en mijn conditie te verbeteren. Dat geeft een goed gevoel!
Bij de groepsbijeenkomsten met de diëtist krijg je handige tips die je makkelijk kan toepassen en de sportinstructrice kijkt welke oefeningen bij jou en je niveau passen. Daarnaast is het erg motiverend om elke 4 weken je progressie te zien bij de metingen die gedaan worden (gewicht, uithoudingsvermogen, etc.). Ik heb meedoen met Slim & Fit als super positief ervaren!"

Wat is Slim & Fit?
Slim & Fit is een bundeling van krachten binnen Sportcentrum VU van de diëtist, een bewegingsdeskundige en vanaf de komende cursus ook een sportpsycholoog! De cursus duurt 3 maanden en heeft als doel je te helpen in je wens om af te vallen. 
Met de diëtist zijn er 4 groepsbijeenkomsten en 2 individuele afspraken, waarbij er met een professionele blik gekeken wordt naar je voedingsgewoonte. Daarnaast wordt je tijdens de cursusduur door een bewegingsdeskundige begeleid in je fysieke trainingen. Tijdens 4 personal trainingen testen we je op onder andere conditie en krijg je een op maat gemaakt beweegprogramma uitgelegd met de nodige theoretische achtergrond en begeleiding.
Vanaf 2017 is Slim&Fit zelfs nog verbeterd met de inbreng van een sportpsycholoog! In
3 groepsbijeenkomsten zal je voornamelijk bezig zijn met het succesvol implementeren van (nieuwe) voedings- en beweeggewoontes.3 maanden na afloop is er nog 1 follow-up met het begeleidingsteam.

Kosten voor het diëtistendeel:
rond de € 125,- (zit in de basisvergoeding van de zorgverzekering, hou wel rekening met je eigen risico).

Kosten voor de bewegings- + mentale begeleiding:
- Studenten: € 145,95
- Medewerkers en alumni: € 165,95
- Overig: € 185,95
Dit is inclusief 3 maanden all-in abonnement, 4 personal trainingen met de bewegingsdeskundige en 3 groepsbijeenkomsten met de sportpsycholoog.

Start: donderdag 19 januari om 20.00 uur.
Locatie: Uilenstede (Uilenstede 100, Amstelveen)

Aanmelden en meer info:Mariëlle Spekreijse -m.spekreijse@vu.nl.

Health and Performance