Fysio- en manueeltherapie

Heeft u klachten die een belemmering vormen bij het sporten, uw werk of bij andere dagelijkse bezigheden? Wilt u weten hoe u op een verantwoorde manier kunt sporten? Is sporten zinvol om arbeidsgerelateerde klachten te voorkomen? Is een periode van rust voldoende of denkt u professionele begeleiding nodig te hebben om van uw tennisarm of rsi-klachten af te komen?

Vrijblijvend informatieconsult
Bij het informatieconsult fysiotherapie van Sido Vleer (fysiotherapeut bij Sportcentrum VU) kunt u terecht voor bovengenoemde of andere vragen, met klachten of specifieke blessures. Op basis van een onderzoek en door het stellen van gerichte vragen, stelt de fysiotherapeut een fysiotherapeutische diagnose. Vervolgens geven zij advies over wat u wel of juist niet moet doen om klachten te voorkomen of te verhelpen. Voordeel van dit informatieconsult is dat het vrijblijvend is en er een goede samenwerking met de bedrijfsarts bestaat.

Kosten en vergoeding
Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat het (bij de meeste verzekeraars) niet meer nodig is om een verwijzing bij uw huisarts te verkrijgen. Of het behandelingstraject geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door uw ziektekostenverzekering, hangt af van de manier waarop u (aanvullend) verzekerd bent. Dit kunt u nagaan in uw polis of informeer ernaar bij uw zorgverzekering.

Informatieconsult en begeleiding: hoe, wat en waar?
Het informatieconsult duurt ongeveer 20 minuten. Een verwijzing van uw (huis)arts is hiervoor niet nodig. Wel dient u uw verzekeringspas mee te nemen.

Meer informatie is te vinden op www.fysiofysiek.nl. Voor een afspraak, bel Sido: 06 19 17 85 95.

Health and Performance