Universiteitsteam Amsterdam wint Batavierenrace 2017

Het Universiteitsteam van Amsterdam heeft de 45e editie van de Batavierenrace, de grootste estafetteloop van de wereld, gewonnen!

02-05-2017 | 15:17

Vrijdag 27 april om 17:30 sloten de deuren van de trein richting Nijmegen, met daarin alle hardlopers van Team Amsterdam om deel te nemen aan de 45e editie van de Batavierenrace! Om half 10 ’s avonds klonk het eerste startschot en ging de eerste etappe van start. Wederom hebben we ontzettend ons best gedaan om de beste hardlopers van Amsterdam te verzamelen met als doel de winst van de grootste estafetteloop ter wereld mee naar huis te nemen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Batavierenrace is Team Amsterdam met de felbegeerde bokaal naar huis gegaan. Met slechts 3 minuten verschil, op een totale tijd van ruim tien uur, winst Team Amsterdam de nummer twee Nijmegen net te snel af te zijn. We zijn ontzettend trots op ons team en willen graag iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze overwinning hartelijk bedanken voor het inzet, steun en vertrouwen!