Zaalvoetbalcompetitie in september weer van start

In september gaat de grootste zaalvoetbalcompetitie van Amsterdam en omstreken weer van start. Wederom is de competitie grootser dan ooit, met wedstrijden van 2x20 minuten. Op donderdagavond wordt de competitie zelfs gespeeld in de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten!

26-07-2017 | 9:54

Met de tweede sporthal erbij sinds september 2016 is de SVU Zaalvoetbalcompetitie een van de grootste competities (op 1 locatie na) van het land in een compleet gerenoveerd sportcentrum. Er is plaats voor meer dan 150 teams die in poules van 6 of 7 strijden om het kampioenschap. In alle klassen worden officiële bekers ter beschikking gesteld en er is zelfs een prestigieuze hoofdklasse. En natuurlijk een aparte klasse voor de veteranen (vaste vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte dames competitie met plek voor 18 damesteams en is er een gemengde competitie speciaal voor teams bestaande uit dames en heren. Voor ieder wat wils dus! Wordt jij straks met jouw team kampioen? Schrijf je snel in.

MEER INFO>>