Zaalvoetbal competitie

In september gaat de grootste zaalvoetbalcompetitie van Amsterdam en omstreken weer van start. Wederom is de competitie grootser dan ooit, met wedstrijden van 2x20 minuten. Op donderdagavond wordt de competitie zelfs gespeeld in de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten! Met de tweede sporthal erbij sinds september 2016 is de SVU Zaalvoetbalcompetitie een van de grootste competities (op 1 locatie na) van het land in een compleet gerenoveerd sportcentrum. Er is plaats voor meer dan 150 teams die in poules van 6 of 7 strijden om het kampioenschap. In alle klassen worden officiële bekers ter beschikking gesteld en er is zelfs een prestigieuze hoofdklasse. En natuurlijk een aparte klasse voor de veteranen (vaste vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte dames competitie met plek voor 18 damesteams en is er een gemengde competitie speciaal voor teams bestaande uit dames en heren. Voor ieder wat wils dus! Word jij straks met jouw team kampioen? Schrijf je snel in.

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond in de twee sporthallen op Uilenstede. Een volledig seizoen bestaat uit twee competitiehelften. Na iedere helft zullen de nummers 1 en 2 promoveren en de 2 laagste degraderen. Voor beide helften dient apart te worden ingeschreven. Meer informatie over zaalvoetbal? Stuur even een mail naar s.a.l.schippers@vu.nl.

Spelregels
In de verschillende competities wordt gespeeld volgens de officiële Futsal spelregels.

Kosten
De kosten voor deelname aan de SVU competitie bestaat uit een gezamenlijke teambijdrage plus een individuele bijdrage. Het team moet uit minimaal 8 spelers bestaan. Invallers kunnen met aanschaf van een dagkaart meedoen of de individuele bijdrage betalen. Inschrijving voor de competities is voor iedereen toegankelijk.

TeambijdrageIndividuele bijdrage normaalIndividuele bijdrage student
reguliere competitie heren200,-27,5022,50
reguliere competitie dames200,-27,5022,50
gemengde klasse200,-27,5022,50
2x25min donderdagavond competitie300,-27,5022,50
veteranen competitie300,-27,5022,50


Informatie en inschrijven

Heb je vragen over de SVU Zaalvoetbalcompetitie? Mail dan naar Sunny, s.a.l.schippers@vu.nl.
Zorg dat je op tijd bent, de inschrijving zit altijd snel vol.

Programma en standen Uilenstede competitie

Voor het programma en alle actuele standen in de zaalvoetbalcompetitie klik je hier.