Zaalvoetbal

Voor zaalvoetbal ga je natuurlijk naar het sportcentrum van de VU! De competitie is voor iedereen toegankelijk, student of niet studenten. Belangrijk is dat je plezier in het zaalvoetballen hebt!

Competitie
Sportcentrum VU biedt een professionele, enerverende en vooral ook vriendelijke competitie voor alle zaalvoetbal liefhebbers. Iedereen kan deelnemen aan onze competities, tegen dezelfde lage kosten. Daarnaast worden er voor zowel dames als heren trainingen aangeboden.
Meer informatie over de competitie

Zaalvoetbaltraining
Naast de diverse competities is er ook de mogelijkheid tot het volgen van zaalvoetbaltraining. De training staat onder bezielende leiding van Kees Koedood, een begrip in de voetbalwereld. Wil je een sterkere, completere zaalvoetballer worden, dan zijn de trainingen echt iets voor jou!

Heb je nog vragen over zaalvoetballen bij Sportcentrum VU? Mail dan s.a.l.schippers@vu.nl

Gratis dagpas 
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon, meld je hiervoor even aan bij de balie op een van onze twee locaties.

Informatie trainingen

Periodeseptember - juli, iedere dinsdag 
19:00 - 20:15 uur (dames) en 20:15 - 21:30 uur (heren)
LocatieUilenstede
Abonnementstypeall-in abonnement
TarievenGa naar Tarieven