Competitie

Per september 2016 heeft Sportcentrum VU de beschikking over een extra zaal. Het heeft even geduurd, maar onze zaalvoetbalcompetitie gaat eindelijk naar wedstrijden van 2x20 minuten. De donderdagavondcompetitie gaat zelfs naar de officiële zaalvoetbaltijd van 2x25 minuten! Met de extra zaal wordt de SVU Zaalvoetbalcompetitie direct een van de grootste competities (op 1 locatie na) van het land in een compleet gerenoveerd sportcentrum. Er is plaats voor meer dan 150 teams die in poules van 6 of 7 strijden om het kampioenschap. In alle klassen worden officiële bekers ter beschikking gesteld en er is zelfs een prestigieuze hoofdklasse. En natuurlijk een aparte klasse voor de veteranen (vaste vrijdagavond). Daarnaast is er een aparte dames competitie met plek voor 18 damesteams en is er een gemengde competitie speciaal voor teams bestaande uit dames en heren.

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond in de twee sporthallen op Uilenstede. Een volledig seizoen bestaat uit twee competitiehelften. Na iedere helft zullen de nummers 1 en 2 promoveren en de 2 laagste degraderen. Voor beide helften dient apart te worden ingeschreven. Meer informatie over zaalvoetbal? Stuur even een mail naar s.a.l.schippers@vu.nl.

Spelregels
In de verschillende competities wordt gespeeld volgens de officiële Futsal spelregels.

Kosten
De kosten voor deelname aan de SVU competitie zijn voor het gehele team per competitie helft, maximaal 8 spelers per team. Extra spelers kunnen met aanschaf van een dagkaart meedoen. Er zijn verder geen individuele kosten of inschrijfkosten. Inschrijving voor de competities is voor iedereen toegankelijk. Studenten WO, HBO en Overigen betalen hetzelfde tarief.

reguliere competitie heren412,-
reguliere competitie dames412,-
gemengde klasse412,-
2x25min donderdagavond competitie499,-
veteranen competitie499,-


Informatie en inschrijven

Heb je vragen over de SVU Zaalvoetbalcompetitie? Mail dan naar Sunny, s.a.l.schippers@vu.nl.
Zorg dat je op tijd bent, de inschrijving zit altijd snel vol.